Spontanansökan

Kan du skicka in en spontanansökan? Ja det går alldeles utmärkt.

Klicka på knappen nedan så kommer du till ett enkelt formulär. Där kan du samtidigt välja om du vill få e-post löpande så du inte missar någon ny annons. Denna tjänst är helt kostnadsfri.

Skicka en ansökan

Varför ska du skicka in din CV?

Företag vänder sig ofta till oss på AW Rekrytering för att hitta kandidater utan att de vill gå ut med en annons. Av den anledningen kan det vara väl värt att skicka in din CV till oss så att den finns tillhands när förfrågningen kommer. Självklart hanterar vi din personlighetsprofil med största möjliga sekretess.

Vad händer med din CV?

I samband med att du skickar in ditt CV godkänner du även att blir dina personlighetsuppgifter registreras i vår databas.

Finns du med i vår databas kan vi matcha dig mot alla uppdrag vi jobbar med. Ser vi något som vi tror passar just dig hör vi av oss.

Om du ansöker till en specifik tjänst kommer eventuellt din CV att skickas vidare direkt till kunden.

Du behöver aldrig vara orolig för att dina kontaktuppgifter säljs vidare till en tredje part. Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ert medgivande.

Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst radera dina handlingar om du inte längre vill finnas med i vår databas.

Kandidater pratar om AW Rekrytering

Jag har haft förmånen att med Annicas hjälp hittat jobb två gånger. Lugn, pragmatisk och noggrann (och trevlig såklart!) är hur jag skulle beskriva henne. Bra feedback och engagemang under processen. Kan varmt rekommendera Annica och AW Rekrytering!

- Lennart Lundberg, Inköpschef AQ Components Mjällom AB

Annica lyssnade och engagerade sig i vad jag ville. Och kort därefter hjälpte hon mig till min nya tjänst, som passar mig perfekt

- Charlie Abbing, Sales & Customer Support DeltaNordic AB