Spontanansökan

Kan jag skicka in en spontanansökan?

Ja det går alldeles utmärkt. Denna tjänst är helt kostnadsfri.

Klicka på knappen nedan så kommer du till ett enkelt formulär. Där kan du samtidigt välja om du vill få e-post löpande så du inte missar någon ny annons.

Skicka en ansökan

Varför ska du skicka in din CV?

Företagen söker kontinuerligt kvalificerade kandidater men det är inte alltid tjänsterna annonseras ut offentligt. Många gånger kommer istället en förfrågan direkt från företagen om hjälp av ett rekryteringsföretag såsom AW Rekrytering att hitta en kandidat utan att annonsera.

Av den anledningen kan det vara väl värt att skicka in din CV till oss så att den finns tillhands när förfrågningen kommer. Självklart hanterar vi din personlighetsprofil med största möjliga sekretess.

Vad händer med din CV?

I samband med att du skickar in ditt CV godkänner du även att blir dina personlighetsuppgifter registreras i vår databas.

Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare. Dina kontaktuppgifter kommer aldrig att säljas vidare till en tredje part.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst radera dina handlingar om du inte längre vill finnas med i vår databas.

Kandidater pratar om AW Rekrytering

Annica lyssnade och engagerade sig i vad jag ville. Och kort därefter hjälpte hon mig till min nya tjänst, som passar mig perfekt

- Charlie Abbing, Sales & Customer Support DeltaNordic AB