HR-tjänster

Ibland räcker inte tiden till att hinna med allt. Då kan det underlätta att få lämna ifrån sig vissa HR-ärenden och istället fokusera på sina egna arbetsuppgifter. För er företagare som inte har en egen HR-avdelning kan det även vara skönt med ett bollplank och få stöd i olika personalärenden.

Vi erbjuder stöd i era HR-frågor, löpande eller vid enstaka tillfällen. Ni formar ert behov – vi hittar en lösning!

Vilka tjänster kan du som företagare få hjälp med?

Inget företag är det andra likt så behovet av hjälp varierar. Ni kan anlita oss för löpande HR-frågor eller vid enstaka uppdrag.

Vi på AW Rekrytering arbetar tätt tillsammans med kollegor i branschen. Har vi inte själva kunnandet för att lösa ditt behov hjälper vi dig att få kontakt med den som har den kunskap du efterfrågar. Tillsammans löser vi de flesta frågorna.

 

Vi har hittills hanterat många olika frågor, bland annat dessa ämnen

  • Teambuilding på arbetsplatsen
  • Att sätta mål
  • Jobba för en stressfri miljö
  • Hantera en konflikt på arbetsplatsen
  • Att ta fram policys
  • Utvecklingssamtal
  • Bollplank för dig som chef
  • Chefscoaching
  • Ledarskapsutveckling

Kunder som pratar om AW Rekrytering

"Annica och jag har jobbat många år tillsammans när det gäller rekrytering och bemanning och därför kändes det naturligt att kontakta henne för att hjälpa oss i Mjällom. Hennes nätverk, kundfokus och erfarenhet har varit till stor hjälp för mig som VD för två företag så att jag kan fokusera på rätt uppgifter."

- Mikael Jonsson, VD AQ Components Mjällom AB och AQ Wiring Systems AB

"Jag har samarbetat med Annica kring bemanning & rekrytering sedan 2015 och tycker det fungerat mycket bra. Hon har ett brett kontaktnät, återkopplar alltid och är lättsam att jobba med."

- Marcus Edholm, COO DeltaNordic AB

”Inget uppdrag är omöjligt för AW Rekrytering. Med Annicas kontaktnät och kompetens inom rekrytering har jag alltid fått bra resultat när rekryteringsbehov funnits. Vare sig om behovet varit i Stockholm eller lokalt i Örnsköldsvik”

- Dan Nordin, VD SWG Scandinavian Wall Group AB

"Att Annica är snabb, flexibel och noggrann samt har ett tydligt kundfokus gör att jag som företagare kan ägna mig åt mina egna arbetsuppgifter och ända känna mig trygg att vi kommer i mål"

- Magnus Liljeqvist, CEO Northern Landtransport AB

"Annica är en oerhört klarsynt person som ser lösningar och möjligheter, nya idéer genereras vilket gör att man snabbt anpassar sig till uppkomna situationer"

- Karin Rundgren, Regional Bransch Manager Adecco Sweden AB

Några av våra kunder