Om AW Rekrytering

AW Rekrytering är företaget som riktar sig till små och medelstora företag. Vi jobbar nära våra kunder, både lokalt och digitalt. Vi drivs av att dela med oss av våra kunskaper, hitta lösningar och att ha roligt tillsammans vilket vi tror är förutsättningar för att skapa framgång.

AW Rekrytering genomför hela rekryteringsprocesser eller de delar ni som kund är i behov av att få hjälp med. Vi håller även specialanpassade kurser, föreläsningar och jobbar med HR-stöd i alla former. Vi är certifierade att genomföra tester genom Assessio för att validera personlighet, kapacitet och drivkrafter.

Hur startade AW Rekrytering?

I början av år 2020 startade Annica Wiberg sitt företag AW Rekrytering (Annica Wiberg AB). Företaget har sitt säte i Örnsköldsvik, men våra uppdrag sker över hela Sverige. Just nu jobbar vi mestadels tillsammans med företag i Höga Kusten.

Annica har jobbat i HR-branschen sedan 2006. På meritförteckningen finns bla anställningar som Bemanningsansvarig hos ProffsPoolen i Skellefteå AB och ett antal olika tjänster hos Adecco Sweden AB såsom Konsultchef, Account Manager och Rekryteringskonsult. Mellan åren 2017-2019 var Annica Regionalt ansvarig för Adeccos samtliga Rekryteringskonsulter i Norrland. Kontakten med Adecco finns fortfarande kvar då Annica jobbar som konsult för Adecco Umeå genom att ta hand om bemanningen av kollektivanställda i Örnsköldsvik.

Under våren 2022 inledde AW Rekrytering ett samarbete med LETA Consulting AB. Tillsammans har vi skapat en möjlighet att hjälpa fler kunder runt om i landet att snabbt och enkelt hitta en lösning på deras personalbehov. LETA Consulting ägs och drivs av Leila & Johan Larsson, tidigare kollegor från Adecco och är inriktade mot att hyra ut konsulter på både korta och längre uppdrag.

Hösten 2023 utökade vi vår personal genom att Anders Sallnäs anställdes. I Anders CV hittar ni bla delägare av Saxnäsgården & utveckling av besöksnäringen i södra Lappland.

Vårt team

Annica Wiberg

CEO & Rekryteringsspecialist, AW Rekrytering

Anders Sallnäs

Rekryteringskonsult, AW Rekrytering

Leila Larsson

CEO & Konsultspecialist, LETA Consulting

Johan Larsson

Affärsområdeschef, LETA Consulting