Om AW Rekrytering

2020 startade Annica Wiberg sitt företag AW Rekrytering (Annica Wiberg AB) med fokus på rekrytering och att hitta duktiga specialister. Företaget har sitt säte i Örnsköldsvik, men arbetsplatsen är hela Sverige.

AW Rekrytering genomför hela rekryteringsprocesser eller de delar ni som kund är i behov av att få hjälp med. Även specialanpassade kurser, föreläsningar och HR-stöd finns med i tjänsteutbudet.

Annica Wiberg har jobbat med rekrytering och bemanning sedan 2006 och var mellan 2017-2019 ansvarig för Adecco Sweden ABs rekryteringskonsulter i Norrland. Kunderna har varierat från små till stora bolag. Rekryteringsuppdragen har varit till såväl privata, såsom till kommunala och statliga företag. Uppdragen har varierat till tjänster på alla nivåer från chefer, till medarbetare och specialister.

AW Rekrytering inledde under våren 2022 ett samarbete med LETA Consulting AB för att tillsammans kunna erbjuda vår hjälp till fler kunder på ett större område i Sverige. LETA Consulting ägs och drivs av Leila Larsson, en tidigare kollega från Adecco.

Kopplingen till Adecco Sweden AB som är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag finns fortfarande kvar. Med start från april 2021 ansvarar Annica Wiberg på konsultbasis för Adeccos kollektiva personal som är uthyrda till olika företag i Örnsköldsviks kommun.

Vårt team

Annica Wiberg

Rekryteringsspecialist & VD AW Rekrytering

Anders Sallnäs

Rekryteringsassistent AW Rekrytering

Leila Larsson

Konsultspecialist & VD LETA Consulting

Johan Larsson

Affärsområdeschef LETA Consulting