Om AW Rekrytering

AW Rekrytering är företaget som riktar sig till små och medelstora företag. Vi jobbar nära våra kunder, både lokalt och digitalt. Vi drivs av att dela med oss av våra kunskaper, hitta lösningar och att ha roligt tillsammans vilket vi tror är förutsättningar för att skapa framgång.

AW Rekrytering genomför hela rekryteringsprocesser eller de delar ni som kund är i behov av att få hjälp med. I vårt utbud finns även Second Opinions och HR-tjänster. Vi är certifierade att genomföra tester genom Assessio för att validera personlighet, kapacitet och drivkrafter.

Hur startade AW Rekrytering?

I början av år 2020 startade Annica Wiberg sitt företag AW Rekrytering (Annica Wiberg AB). Företaget har sitt säte i Örnsköldsvik, men våra uppdrag sker över hela Sverige. Just nu jobbar vi mestadels tillsammans med företag i Höga Kusten.

Annica har jobbat i HR-branschen sedan 2006. På meritförteckningen finns bla anställningar som Bemanningsansvarig hos ProffsPoolen i Skellefteå AB och ett antal olika tjänster hos Adecco Sweden AB såsom Konsultchef, Account Manager och Rekryteringskonsult. Mellan åren 2017-2019 var Annica Regionalt ansvarig för Adeccos samtliga Rekryteringskonsulter i Norrland.

Hösten 2023 utökade vi vår personal genom att Anders Sallnäs anställdes. I Anders CV hittar ni bla delägare av Saxnäsgården & utveckling av besöksnäringen i södra Lappland.

2024 öppnade AW Rekrytering en filial i Härnösand. Anette Norberg blev vår första anställda på detta kontor. Anette har en bakgrund från försäkringsbranschen förutom sin framgångsrika karriär som en av Sveriges bästa curlingspelare. Anette håller även föreläsningar där hon bland annat delar med sig av sina erfarenheter av ledarskap inom idrott och näringsliv.

Vill du träffa oss så vi kan berätta mera? Hör av dig så bokar vi en tid att ses.

Artiklar om AW Rekrytering

Enterprise Magazine, publicerad mars 2024

Örnsköldsviks Allehanda, publicerad 3 mars 2024

Örnsköldsviks Allehanda, publicerad 5 mars 2024

Vårt team

Annica Wiberg

CEO & Rekryteringsspecialist 0702828414

Anders Sallnäs

Rekryteringskonsult / Säljare 0702829807

Anette Norberg

Säljare / Rekryteringskonsult 0703901115

Kommer inom kort

Rekryteringskonsult / Säljare